Därför gick jag med i partiet – Maria (medlem igen 2018)

Jag röstar för det samhälle jag vill leva i och vad jag tror är bäst för alla.

Jag har alltid varit aktiv i den feministiska debatten och på senare tid även miljödebatten men i olika privata initiativ och har både hört och själv uttryckt att politikerna måste ta mer ansvar och skynda på utvecklingen.

Efter Metoo och sommarens obehagliga hetta fick jag en skopa självinsikt; att jag som stark, frisk, vuxen måste ta mer ansvar och vill jag att andra ska göra nått måste jag såklart börja själv. Därför återvände jag till Vänsterpartiet.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.