Tack till alla som bidrog till att det blev ett bra möte!

En kort rapport från gårdagens möte Jonas Sjöstedt
 
Hej!
 
För er som inte kunde komma till det offentliga mötet med Jonas Sjöstedt igår kväll  kan jag rapportera att det blev ett både välbesökt, ca 80 pers, och på alla sätt lyckat möte.
Kanske mest glädjande att det kom så många ungdomar. Det här gav politisk energi och nu ska vi se till att vi fortsätter att växa! Och nu finns bra förutsättningar för at det ska komma igång en Ung Vänster-klubb igen! Nu får vi se till att vi på allvar kommer igång med allt som vi har i vår verksamhetsplan!

Jonas själv var också nöjd. Han är en lysande talare som kan konsten att på ett enkelt och rakt språk också begripliggöra svåra frågor. Som t ex samhällsekonomi och eurokrisen. Och suveränt kunde han svara på alla intressanta publikfrågor. 

Tack till alla som bidrog till att det blev ett bra möte, ingen nämnd, ingen glömd! Och tack till vår lokala ordförande David Aronsson för hans arbete med en kommunbudget för mer rättvis, bättre skola och höjd personaltäthet inom äldreomsorgen. Den stred han för i Kommunfullmäktige igår kväll.
 
 Den 13 dec är nästa medlemsmöte – kallelse kommer snart – hoppas vi ses då!
 
Hälsningar
Lasse P
 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.